All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
   
Produsele noastre
 
 
 
 
  
  
  
  
  
  
   
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prezentare firmă

Firma Protech Sisteme Tehnologice SRL a luat fiinţă in anul 2007 anul integrării României in UE, pentru a reprezenta pe piaţa internă prestigioasele firme UNIVER S.p.A. Italia.

Într-o lume plină de produse „no name” aceste firme reprezinta în segmentul lor traditia intreprinderilor de familie, reprezintă respectul fată de calitatea produselor lor, şi reprezintă garanţia technologiilor inovative aplicate în procesul de producţie.

Aceste atuuri au convins deja firme ca şi Philip Morris Romania SRL, Danone Romania SRL, Purator Romania SRL, şi altele, să opteze pentru produsele acestor firme oferite prin intermediul nostru.

Pentru o mai bună deservire a clienţilor noştri sperăm să putem deschide în viitorul apropriat şi un service în cadrul reprezentanţei.

Protech Sisteme Technologice îşi propune ca şi deziderat să contribuie la implementarea pe piaţa românească a tehnologiei de vârf, care asigură pe lângă o productivitate ridicată şi o protecţie eficientă a sistemului ambient, produsele oferite fiind la standardele ecologice impuse de UE.

Sperăm ca nivelul serviciilor oferite de Protech Sisteme Technologice să satisfacă exigentele tuturor celor care vor opta pentru o colaborare cu noi.

 
 
 
         

| |